Opkuis

Wat te doen?

  1. Zaal
    • De stoelen en tafels stapelen volgens plan.
    • Alle decoratie en bevestigingsmateriaal volledig verwijderen.
  2. Toog
    • Glazen gewassen op het rek.
    • Afwasbak proper.
    • Waterverwarmer uitschakelen, stopcontact niet uittrekken
    • Frigo’s: leeg en proper. Uitschakelen en stopcontact niet uittrekken.
  3. Ruimte drankvoorraad
    • Flessen gesorteerd per soort, per bak. De lege en volle flessen bij elkaar.
    • Lege bakken verplaatsen in de berging achteraan, rechts tegen de muur.
  4. Keuken
    • Frigo’s & diepvries : leeg & proper, elektriciteit af en deuren open.
    • Ovens en vuren proper.
    • Vaatwas leeg.
    • Borden, tassen, bestek, potten, pannen en glazen gewassen en op hun plaats in de kasten.
    • Waterverwarmer op 0, vaatwasser leeg en deur los!
  5. Toiletten
    • Plastiekzakjes uit de emmers meenemen.
  6. Koer
    • Alle afval, papier, sigarettenpeuken enz. verwijderen.
  7. Berging achteraan
    • Praattafels STAAND links tegen de muur (blad tegen blad).
    • Lege bakken rechts tegen de muur.